O nama

O GenerAll-u

GenerAll je italijansko-srpska firma koju je osnovao tim italijansko-srpskih mašinskih inženjera i arhitekata koji svojim bogatim iskustvom i znanjem pretvaraju Vaše snove u stvarnost.

Osnovna delatnost firme je proizvodnja AL i PVC stolarije, AL fasada, program al.-drvo itd.

Proizvodni pogon opremljen je mašinama renomiranih svetskih firmi Elumatec i Urban, a proizvodni proces obavlja stručan i kvalifikovan tim iskusnih majstora.
Kompletan proizvodni proces je kompjuterizovan. Automatizovane proizvodne linije sečenja i varenja profila garantuju preciznost u izradi i izuzetnu efikasnost, a tehničku podršku proizvodnji obezbeđuju najsavremeniji softveri.
Kvalitet proizvoda garantuje i poreklo materijala koji se ugrađuje. Sve komponente koje se ugrađuju u proizvod su evropskog standarda: PVC profili firme "Roplasto", "Rehau" Nemačkog proizvođača i "Profilink", a aluminijumski profili "Elvial" i "Alumil". Svi profili poseduju sertifikate za toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i ostale potrebne sertifikate.

GenerAll poseduje sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001, koji za cilj ima realizaciju kvaliteta, stvaranje poslovne vrednosti kao osnov za zadovoljstvo svih klijenata. Sprovođenje upravljanja kvalitetom se ostvaruje kroz:
• Optimizaciju za proizvode i procese, na osnovu istraživanja, inovacija i tehnološkog razvoja
• Efikasno upravljanje svim aktivnostima (tehničkim, komercijalnim, administrativnim, itd.) koje se odnose na proizvode i usluge.
Poslovni sistem GenerAll je izvršio testiranje svojih proizvoda u institutima koji su akreditovani za uvođenje sistema fabričke proizvodne kontrole za svoje proizvode. Rezultat toga je da su GenerAll proizvodi označeni znakom CE što potvrđuje da su projektovani i proizvedeni u skladu sa odredbama i direktivama EU.

PVC i AL stolarija preduzeća GenerAll Vam nudi vrhunske proizvode po pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi imaju jedinstven dizajn sa najboljom toplotnom i zvučnom izolacijom.

GenerAll je tu za Vas da vam pruži tehničku podršku i pomoć kako u zemlji tako i u inostranstvu, i izađe u susret Vašim zahtevima i željama u što kraćem roku. Naši proizvodi su već našli svoje mesto u zemljama EU.